Lørdag 23. april | kl. 19.00 – 24.00 | billettpris kr. 300,-
Gjelder alle konserter hele kvelden – også på hovedfestivalen

Nidaros Blues Ung er i år integrert som en del av moderfestivalen Nidaros Blues. Det er etter våre intensjoner hvor vi ønsker at et ungt publikum skal få mulighet til å oppleve og kanskje oppdage hele det flotte musikalske universet som finnes i blues og beslektet musikk.

Vi skulle aller helst hatt 2 dager med Nidaros Blues UNG. Men med all usikkerhet rundt korona og mulige restriksjoner som var før jul, tok vi ikke sjansen på og skulle planlegge for dette. Derfor er det lørdag 23. april som blir dagen for Ung-festivalen i år. 

Hva skjer så og hvordan foregår det
Lørdag kveld er en av scenen på festivalen forbeholdt Nidaros Blues Ung i noen timer. Konserter med Soft City og Amund Maarud & Lucky Lips står på plakaten. Vårt rause tilbud for denne kvelden er at alle som er mellom 18 og 30 år kommer inn for kun kr. 300. Billetten gir og adgang til alle konsertene også på hovedfestivalen, så din billett til 300 kr. gjelder hele huset hele kvelden.

Under artistlinken finner du informasjon om alle artistene som spiller under festivalen, og om ikke lenge kommer hele spilleplanen også.

Billetter kjøper du på denne linken på hoopla. Når du ankommer Clarion Hotell på Brattøra lørdag 23. april så har du med legitimasjon for å vise at du har rett til Ung-billett.Soft CityAmund Maarud & Lucky Lips