Bli vert

Som på alle andre festivaler er frivillige en viktig del av driften av Nidaros Blues. Det er mange oppgaver som skal løses gjennom festivalhelga, og lengden på vaktene kan variere. Noen jobber 4 – 6 timer to dager (torsdag – søndag), mens andre jobber 8 – 12 timer en av dagene. Uansett er du festivalens gjest når du ikke har vakt, slik at du også kan få musikalsk påfyll og ta del i folkelivet på et fullsatt festivalhotell.

Vi ber deg om å lese igjennom kontrakten som omhandler oppgaver og organisering i festivalen. Du blir bedt om å signere kontrakten når du møter til jobb.
Les kontrakten her

  Ønsket t-skjorte størrelse (modell unisex / normal størrelse)

  SMLXLXXLXXXL

  Har du jobbet hos oss tidligere?

  JaNei

  Er det noen dager du IKKE kan jobbe?

  TorsdagFredagLørdag

  Oppgaver du kan tenke deg å jobbe med

  TransportServeringVertskap/sikkerhetSekreteriatArtistvertSalg/billettRigg/runner

  Noe annet du vil informere oss om?

  Personvernerklæring


  I tråd med gjeldende regelverk for innhenting, lagring, bruk og sletting av personopplysninger samtykker du til at Nidaros Blues kan innhente og lagre personopplysninger (navn, fødselsdato, kontaktinfo, arbeidsoppgaver o.l.) og bilder av deg til festivalens interne bruk så lenge festivalen har behov for det. Opplysningene vil ikke bli delt med noen tredjepart, og du kan når som helst be festivalen om innsyn i hvilke opplysninger som er lagret, samt be om at opplysningene blir slettet.

  Jeg har lest og godtatt