Trickbag

Med 28 år på turné, åtte album og flere priser/nominasjoner under beltet, er Trickbag et etterspurt band, ikke bare som headliner, men også som et av de beste backingbandene for turnerende amerikanske artister i Europa. I 2015 nådde Trickbag den stolte milepælen å være den eneste internasjonale innslaget som opptrådte to ganger på den prestisjetunge Doheny Blues Festival i California foran 20.000 mennesker.

Alle som har sett Trickbags karismatiske frontmann Tommy Moberg piske publikum til vanvidd vet at dette er omtrent så bra som det blir når det kommer til live bluesmusikk. Tommy har blitt nominert til og vunnet bluesmusikkpriser i hjemlandet Sverige.

I bandet er også den britiske munnspillmesteren Steve «West» Weston og multitalentet Tomi Leino på gitar. Steve Westons tone er ekstraordinær, det samme er smaken og stilen hans. Innenfor hans valgte felt, old-style Chicago/West Coast munnspill, er han blant de aller ypperste i verden.

Tomi Leino, er en mangeårig veteran fra den europeiske bluesscenen. Han kommer fra Finland og har bygd seg opp et rykte i hele blues-verdenen som en toppgitarist. På tangenter er veteranen Fredrik Von Werder, med sin dype kunnskap om Chicago blues-piano, og på kontrabass den svenske legenden som har spilt nær sagt alle sjangre og med omtrent hver eneste stjerne du kan tenke deg. Bakerst sitter Sveriges store blues-trommeslager Johan Svensson. 

Det oser kvalitet, spilleglede, og ikke minst et bluesparty helt utenom det vanlige når Tommy Moberg pisker både medmusikanter og publikum til uante høyder.
www.trickbag.se

SuperFredag 22. april | 24.00 | Fremo Bar & Scene
SuperLørdag 23. april | 21.30 | Fremo Bar & Scene