Therese Ulvan

Thereses uttrykk som sanger og låtskriver spenner i fra rørende inderlighet til kraftfull og energisk råskap. Om hun fremfører alene med sitt piano eller synger med fullt orkester, har hun evnen til å gjøre inntrykk på sitt publikum. Med en fantastisk stemme og stor musikalitet mestrer hun alt fra jazzballader til heavyrock.

Therese Ulvan er historien om jenta som flytta fra landsbygda til verdensmetropolen Los Angeles for å skape og gi ut sin egen musikk. Hun er ambisiøs som artist, og det musikalske talentet sammen med bein i nesen har gitt henne muligheter hun ikke har vært redd for å utnytte. Både på turné og i studio samarbeider Therese med noen av de beste musikerne i verden. Hun har presentert sin stemme og musikk på mange ulike steder, fra legendariske club-scener i USA til mer utilgjengelige steder som Filippinene, Sibir og Hawaii. Hun har gjort festivaler fra Ørland til San Francisco. Therese har også engasjert seg i mange spennende prosjekter, blant annet som medlem av The Tribute Contemporary Collective og The World Peace Orchestra med musikere fra hele verden.

På åpningsdagen av Nidaros Blues vil Therese sammen sine musikere presentere noen låter fra det som blir hennes kommende plate, I am.

Torsdag 21. april | scene kommer | tid kommer