The Norwegian Soulband

Det er nesten smått utrolig, men The Norwegian Soulband har tross sin eksistens i over 30 år gått under radaren hos bookingansvarlig i Nidaros Blues. Den tabben skal vi rette opp i nå.
 
Bandet spiller klassisk soul og rythm ’n’ blues slik den ble spilt på 1960-tallet, men de går ikke av veien for å spe på det musikalske uttrykket med innslag av heftig funk i ånden til bl.a. James Brown og hans like. Bandets tilhengerskare øker raskt og de er stadig oftere å se på jazz- og bluesfestivaler over hele Norge.

Med Kim Rune Hagen som hovedvokalist har konsertene blitt den rene eksplosjonen i soul, blues og funk, og i formidling av denne type musikk er Kim Rune kanskje det råeste vi har av vokalister i Norge akkurat nå.

Ellers består bandet av en heftig blåserekke med «the real sound» og gitarist Tommy Larsen som sørger for å holde musikken solid forankret i den tradisjonen.

Gjør deg klar for de heftigste låtene fra 60-tallet og tøffe egenkomponerte låter. Det blir soul- og funkfest på Nidaros i år.

SuperFredag 22. april | 22.15 | Riis Scenen
SuperLørdag 23. april | 20.00 | Riis Scenen