The Nick Moss Band feat. Dennis Gruenling

Chicagogitaristen Nick Moss har i flere år fått fantastiske anmeldelser både for konserter og utgivelser, og ikonet Buddy Guy mener at The Nick Moss Band er noe av det beste fra blueshovedstaden Chicago på mange år.

Moss er en helt unik gitarist og låtskriver som er villig til å krysse grenser, gjøre endringer på den tradisjonelle bluesen for å hele tiden kunne utvikle seg som artist og gitarist. På denne måten vinner han også nye fans hver gang han går på scenen. Hans store talent er tydelig på studioalbum, men det er først og fremst live-album og opptredener som får blueskritikerne til å sette ham i samme bås som noen av de største gitaristene i verden.

I 2016 startet Nick et suksessfylt samarbeid med den anerkjente munnspilleren og artisten Dennis Gruenling, Chicagobluesen til Nick blir gjennom samarbeidet på en stilfull måte flettet sammen med Gruenlings fengende swingrock til både fansen og bluespressens store glede. Sammen har de gitt ut platene The High Cost of Low Living ( 2018 ) og Lucky Guy ( 2019 ). Samarbeidet har ført til flere Blues Music Awards.
2019: Best Traditional Blues Male Artist og Best Instrumentalist – Harmonica
2020: Band of The Year, Song of the Year og Best Traditional Blues Album of the Year.
The Nick Moss Band og Dennis Gruenling jobber nå med et nytt album som forventes å slippes i 2023 og de kommer endelig, og heldigvis til Nidaros Blues.

Fredag 14. april og lørdag 15. april | Fremo Bar & Scene