Roots ‘n’ Boots

Roots ‘n’ Boots er et utradisjonelt band som spiller tradisjonsmusikk fra blues, roots og country. Musikalsk fremfører de særegne versjoner av både egne og andres låter med humør og stort overskudd. Trommeslageren er frontmann og vokalist, og kompet består av erfarne musikere med lang fartstid, bl.a. fra Reloaded, The Blues Express, Mighty Marith & the MeanMen og KM Myrland. Disse suppleres av tre humørfylte og samstemte søstre med en klang som avslører en bakgrunn i gospel. Deres tilstedeværelse er i høy grad med å prege bandets uttrykk, både musikalsk og visuelt. Vi kan i tillegg røpe at stekepanne til trommisen og lenestol til bassisten er uunnværlige ingredienser i enhver Roots ’n’ Boots-konsert.

Bandet har turnert sine hjemfylker i Nord-Norge gjennom en årrekke og søker nå å erobre nye landemerker. Når det gjelder scenesjarm har vel knapt Roots ‘n’ Boots sine like i Norge. I film har vi begrepet feel good og akkurat på dette bandet passer det perfekt.
 
Roots ‘n’ Boots er:
Geir Morfjord, tromme, stekepanne og sang. Hans Trasti Isaksen, gitar og sang. Trond Hansen, bass. Ingjerd Strøm Hansen, Kjersti Strøm Hansen og Gjertrud Strøm Hansen, kor.

SuperFredag 22. april | 21.30 | Fremo Bar & Scene