Nidaros Blueskompani

Nidaros Blueskompani ble startet i 2017. Hver for seg har musikerne mange års erfaring fra blues og flere andre sjangre. Heldigvis så møttes de og når mange gode krefter samles så blir resultatet bra. Bandets popularitet vokser uke for uke og de begynner å bli både klubb- og festivalfavoritter i det ganske land.
Musikkstilen til Nidaros Blueskompani er vel lettest å kalle tradblues, boogiewoogie, partyblues eller noe i den gata. Noen selvlagede låter skrevet av Geir Engen Hansen er inne i blant låter fra storheter som Muddy Waters, Mojo Blues Band, Big Joe Turner, Willie Dixon, Delbert McClinton, Sven Zetterberg, Anson Funderburgh feat. Sam Myers, bl.a.

Sammen er denne spilleglade, publikumsvennlige og dyktige gjengen dynamitt. Bluesen disse spiller leveres med dansefot og høy partyfaktor. Det er umulig å holde seg i ro og det er umulig å ikke bli i godt humør når denne gjengen slår seg løs. Det er derfor ikke uten grunn vi har valgt dem til å avslutte åpningskvelden. Bandet er for anledningen forsterket med blåserekke!

Torsdag 13. april | Fremo Bar & Scene | tid kommer