Louisiana Avenue

Louisiana Avenue er et musikalsk overflødighetshorn som tar deg til Mardi Gras-karnevalet uten at du trenger å fly en meter. Bandet er som en kjærlighetserklæring til menneskene som våget å la seg inspirere av møtet mellom fremmede, ta del i deres historie og skjebne for å skape den mest svingende musikken vi kjenner til – i de franske kvarterene i New Orleans. Nettopp der, hvor europeisk og afrikansk kultur møttes, oppstod en helt ny kultur, pulserende av glede, dufter og musikk. 

I 2019 slapp de sitt debutalbum 2107 Delachaise. Dette ble feiret med en utsolgt konsert på Fasching i Stockholm. Publikum og presse ble mer eller mindre slått i bakken av en helt makeløs konsert som førte til at musikkmagasinet Liras anmelder umiddelbart kåret Louisiana Avenue til Sveriges beste liveband. «De har blitt kalt Sveriges beste liveband før, men akkurat der og da, midt inne i et Fasching på kokepunktet, er jeg tilbørlig til å være enig. Visst kan det høres veldig generøst ut, men på den andre siden, å si har vært, er aldeles for snilt, da ingen andre band i landet låter som Louisiana Avenue», sa musikkanmelder Anders Phil.

Du verden hvor vi gleder oss til at Louisiana Avenue skal spre glede og musikalitet på Nidaros Blues, ja kanskje til og med blåse koronaspøkelset til h….. en gang for alle.

SuperFredag 22. april | 23.15 | Foraas Hovedscene
SuperLørdag 23. april | 24.00 | Fremo Bar & Scene