Kjartan & The Hound Dogs

Kjartan & The Hound Dogs (Trondheim) leverer svingende, følsom, bøllete og jublende elektrisk blues med en touch av rock’n roll. På repertoaret finner vi tidløse sjangerperler fra artister som T-Bone Walker og John Lee Hooker, og noen glimt fra soulmusikkens verden er det også plass til.

Kjartan Edvardsen er en ringrev fra bluesmiljøet i Nord-Norge, og har blant annet turnert med den nå avdøde Louisiana-legenden Lazy Lester. Han er nå en aktiv artist i bluesmiljøet i Trondheim. De siste 10 årene har han kjørt inn et hundespann av unge, men likevel garvede musikere. Sønnen Markus Wisth Edvardsen på trommer utgjør sammen med bassist Magnus Erlien Riise en knallsterk rytmeseksjon som svinger nådeløst. Bandets ferskeste tilskudd er også kjent som gitarist i Maldito (Unionsband 2019). Bendik Brevik leverer både rå og smakfulle toner samt heftige vekslinger med Kjartans gitar.

Kjartan & The Hound Dogs har funnet en kjemi som gjør at de oser av spilleglede og personlighet. Når disse gutta byr opp til After Work Blues, så regner vi med du blir såpass begeistret at du tar med resten av festivalen i samme slengen.


After Work Blues | Fredag 14. april | kl. 15.45 | Fremo Bar & Scene