Kid Andersen & Quique Gomez

Da kan vi presentere en skikkelig godbit til de av vårt publikum som er litt ekstra inne i blues-verden (og til alle andre selvfølgelig). For første gang på en norsk festival får vi se Kid Anderson på scenen med dette A-laget. 

Kid er opprinnelig fra Telemark, men bor i San Jose i California hvor han driver sitt eget platestudio samtidig som han er produsent. Kid er 42 år gammel (ung) og omtales som en av verdens fremste gitarister i sin generasjon. Han har spilt i bandet til Charlie Musselwhite og han tok over etter Little Charlie Baty i Charlie and The Nightcats når han gav seg med turnevirksomhet. 

Kid har mottatt flere høythengende utmerkelser og nominasjoner. Musikere fra hele verden kommer til Kid for å spille inn sine plate, og han deltar både som musiker og produsent. Faktisk har det blitt over 100 plater i løpet av Greaseland Studios levetid. 

Til Nidaros kommer Kid med frontfigur Quique Gomes, som er en av mange som har kommet til Greaseland Studios for å spille inn med Kid. I bandet er også vår egen Alex Pettersen på trommer og David Salvador på bass. Med andre ord det er duket for en skikkelig høytidsstund for alle blueselskere.

 

Fredag 22. april | 14.00 | Lyttekroken | Fremo Bar & Scen
SuperFredag 22. april | 18.45 | Foraas Hovedscene