Joe Louis Walker

Vi må vel få lov til å si at vi får besøk av en levende legende når Joe Louis Walker kommer til Nidaros Blues 2023. Han er innlemmet i Blues Hall Of Fame, har 4 Blues Music Awards og en rekke utmerkelser i sin karriere som snart spenner over et halvt århundre. Lista over folk han har jobbet med vil nesten ingen ende ta. Branford Marsalis, James Cotton, Tower of Power, Bonnie Raitt, Buddy Guy, Taj Mahal, Ike Turner and Clarence “Gatemouth” såvel som møter med Jimi Hendrix og Greatful Dead.

En godt voksen mann kan du si, men det glemmer du fort når Joe Louis står på Scenen. Han har en utstråling og en energi som bare griper tak i publikum. En powerhouse gitarist og vokalist som tar livemusikken til de store høyder hver eneste gang han spiller. Det er blues, soul, funk og selvfølgelig gospel som har vært en stor og viktig del av hans musikalske virke.

Hans nye album Everybody Wants A Piece befester arven hans som en produktiv fakkelbærer for musikken, og NPR-Music omtaler Walker som et legendarisk og grensesprengende ikon for moderne blues.

www.joelouiswalker.com

Lørdag 15. april. Tid og scene kunngjøres senere