Jan Arild Sørnes

& Det elektriske bandet med The Mighty Horns

Jeg tør påstå at Jan Arild Sørnes var den virkelig store positive overraskelsen hos Trondheim Bluesklubb i 2018. En del av oss kjente jo til mannen og musikken hans fra før, men for de fleste i Trondheim var det et nytt bekjentskap – og for et bekjentskap det ble. Jeg har sjelden opplevd slik respons og folk var oppriktig begeistret over det de fikk høre.

Jan Arild og hans band med supermusikere fremfører ramsalte og levende historier som treffer oss midt i hjertet. Nordnorske tekster og musikk som skjuler mange nyanser og rom. Enten de synger på norsk eller engelsk, så er det med en innlevelse som gjør at du ser at de virkelig mener det de holder på med.

I bandet finner du Norges største hammond-guru, Palle Wangberg, gitarist Aksel Arnesen, gitarist Sigbjørn Thomassen, bassist Lasse Weden (som bl. a. har spilt med Rihanna, Karpe Diem, Paperboys og Big Bang), samt trommeslager Finn Håkon Borgi. For anledningen er bandet forsterket med Sveriges svar på The Memphis Horns, Nisse Andersson og Pær Westling i The Mighty Horns. Jeg tror dette blir en av festivalens store overraskelser og snakkiser.

SuperLørdag | 26. juni