Claudia Scott Band

COVID – 19 satte en effektiv stopper for releaseturné for Claudia Scott`s album Restless Souls. De fleste konsertene er enten flyttet eller avlyst.
Gledelig er det derfor da at Claudia nå tar med sitt eminente band til Trondheim for åpningskonserten på Nidaros Blues 2021

Både «Follow the lines» ( 2014 ) og Let The Ribbons Fly ( 2016 ) fikk anmelderne til å kaste både 5`ere og 6 ´ere, samt at Claudia fikk en Spellemannspris. Claudia kommer fra sterke røtter innen genren Country, og har utviklet en egen stil innenfor sjangeren og lener seg nok mer mot Countryrock, eller Americana som noen vil kalle det.
Pressen refererer til Scott som Rockens Førstedame, eller Norges Americanadronning.

Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet.
Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. Hun har mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA,

Det er på veien Claudia Scott trives best, og hun mestrer å bergta publikum enten hun er helt alene med gitaren, som duo eller med fullt band. Opp gjennom historien finnes det vel knapt nok en eneste svak konsertanmeldelse.

Til Trondheim har hun med seg A-laget av musikere
Jørun Bøgeberg: vokal, bass, el-dola
Olaf Olsen: vokal, trommer
Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-gitar
Hun selv trakterer diverse gitarer, harmonica, mandolin

Åpningskonsert | torsdag 24. juni