Walter Trout

Walter Trout bredde

At den populære gitaristen og sangeren, med fortid fra John Mayall’s Bluesbreakers og Canned Heat, kommer til Nidaros Blues for første gang, er ikke selvsagt. Walter ble i 2014 alvorlig syk og kjempet en lang og hard kamp mellom liv og død. På det vanskeligste var det vel egentlig svært få, inklusive legene, som trodde dette ville gå bra. Heldigvis, en innsamlingsaksjon ga muligheten for spesialbehandling, og samtidig dukket det opp en donor, og som ved et mirakel er han tilbake og i storform. Publikum strømmer til konsertene, og anmeldelser på konserter og plateutgivelser vitner om en revitalisert og spillesugen artist.

Vi har lenge ønsket oss denne bluesrockens stjernespiller på plakaten, og alle som har hørt Walter og bandet vet at her serveres den råeste, tøffeste og beste bluesrocken som finnes, samtidig som det smyges inn noen av de flotteste bluesballadene. Walter har fått livet i gave på nytt, og vi publikum kan glede oss ekstra over å få besøk, og at han ser ut til å ha mange år på scenen foran seg.

Legger med noen ord fra et intervju med Walter rett etter sykdommen som forteller det meste:
"The last year has been one where the blues truly came calling, and I came face to face with death more than once. Now, 7 months after my transplant I feel like a new man. I have strength and energy. In some ways I feel like I am in my 20’s again! I feel reborn. The future looks great!”

www.waltertrout.com

 

Superlørdag 22. april.  - SpareBank 1 Scenen

billetter button