Mr. Sipp

Mr.Sipp bredde

Direkte fra Deep Down Mississippi kommer International Blues Challenge Award-vinner, Castro Coleman alias Mr. Sipp "The Mississippi Blues Child”.

Mr. Sipp begynte å spille gitar som 6-åring og er nå det nye skuddet på stammen av topp amerikanske bluesgitarister. Den 39-årige sangeren, gitaristen, komponisten, produceren og entertaineren feier nå som en tornado over festivaler og konsertscener verden over. Publikum og presse begeistres, og anmeldelser fra konserter er overveldende. Bland litt B.B. King med Albert Collins, tilsett litt Buddy Guy og en smule James Brown, så får du Mr. Sipp. En sann orgie av blues, soul, funk, gospel og rock'n'roll!

Hans siste album The Mississippi Blues Child vant i fjor Blues Music Award, og 2016 var et forrykende år for Mr. Sipp. Han gjorde rent bord og fikk hattrick ved bl.a. å vinne JMAs pris som årets mannlige artist, årets artist og årets nasjonale artist. Musikken er hans liv, men han har også slått seg opp som skuespiller i bl.a. filmen om James Brown, Get On Up. Det er sagt om Mr. Sipp at han er en gammel bluessjel i en ung manns kropp, og en usedvanlig talentfull musiker og entertainer, som bringer musikken til nye høyder.

Allerede nå er du klar til at hoppe inn på hjemmesiden www.mrsipptmbc.com, for du er nødt til å finne ut mer om fenomenet Castro Coleman, The Mississippi Blues Child eller the guy they call Mr. Sipp.

www.mrsippthemississippiblueschild.com

 

Superfredag 21. april - SpareBank 1 Scenen

billetter button