Lisa Lystam Family Band

 LisaLystam bredde

Nesten som fra ingen steds dukket Lisa Lystam Family Band opp for noen år siden, satte ned foten og fortalte at her er vi. Den Svenske svenske blues- og rootsscenen ble umiddelbart tatt med storm.  Bandet har nå blitt veldig ettertraktet og er nå et av de Svenske svenske bluesbandene med flest spillejobber. De har etter hvert spilt på alle store klubber og festivaler i Norden, samt flere klubber og festivaler i Tyskland.

Det spennende med LLFB er deres evne til å ta sjangeren ett skritt videre på et ungdommelig vis. Musikalsk er det mere enn bare ren blues, selv om roots-kjernen alltid er tilstede. Lisas stemme har kraft og driv, men også en følsomhet som gir musikken stort spenn.

LLFB representerte Sverige i European Blues Challenge i Brussel i 2015. Lisa har fått Janne Rosenqvists stipend og Åmåls Junior Blues Prize i 2015. Så bare glem alle fordommer om at blå musikk kun fremføres av gamle menn. , for Lisa Lystam og hennes 4 fire eminente musikere er et strålende eksempel på at så ikke stemmer.

 

 

Superfredag 20. april - GK Scenen Cicignon

billetter button