19. mars 2020


Dette gjelder deg som har kjøpt billetter hos ticketmaster.no

Vi i Nidaros Blues refunderer billettpengene til de som ønsker refusjon. Vennligst les instruksen her nøye så vil ting gå greit. Se eget avsnitt om åpningskonserten.
 

 1. Ønsker du å donere billettpengene til festivalen så setter vi veldig stor pris på det. Da trenger du ikke å foreta deg noe som helst. Det går mange kampanjer på akkurat dette nå, men vi vil også være tydelig på at ingen må føle seg presset til å avstå fra refusjon. Du kan være en av mange som nettopp har fått din økonomiske situasjon snudd fullstendig på hodet nettopp av samme grunn som vi må avlyse.
   
 2. Ønsker du å overføre dine billetter til neste år gjør du følgende. Send en mail til billett@nidarosblues.no. Oppgi hvilken type billett(er) du har samt billettnummer. Du vil motta en bekreftelse fra oss og da er dine billetter gyldig i 2021. Frist for å melde overføring av billetter til 2021 er 31. mai 2020.
   
 3. Ønsker du full refusjon så bruker du denne linken og fyller ut skjema så blir pengene refundert direkte fra Ticketmaster. Pga. veldig stor pågang kan det ta 2-3 uker før pengene kommer. Her er linken du skal bruke
  https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054
  FRIST FOR Å MELDE REFUSJONSKRAV 31. MAI. Billettgebyret refunderes ikke.
   
  Når det gjelder åpningskonserten med Trond Helge Johnsen m band og gjester så har vi intensjon om å arrangere den som en releasekonsert lørdag 19. september. Sted kunngjøres senere. Hvis du ønsker å bruke din billett til den konserten gjør du bare som beskrevet i Punkt 2. Ønsker du refusjon gjør du som i Punkt 3.


Dette gjelder deg som har kjøpt hotellpakker via hoopla.no

OBS: HOTELLPAKKER KAN IKKE OVERFØRES TIL NESTE ÅR.

For refusjon av hotellpakker, send epost med bestillers navn og referansenummer til conference.trondheim@radissonblu.com
Merk at det kan ta 2-3 uker før penger er på konto.
FRIST FOR Å MELDE REFUSJONSKRAV 31. MAI.
Billettgebyret refunderes ikke.Gavekort eller lotteripremier

Har du mottatt gavekort eller har du vunnet enkeltbilletter eller hotellpakke på lotteri, retrobingo el. så vil disse gjelde i 2021. Du trenger ikke foreta deg noe.
 
Takk for tålmodighet så sees vi i 2021. Dato kunngjøres om ikke lenge.

12. mars 2020


Kjære bluesvenner

Nidaros Blues har som de aller fleste arrangører nå kommet dit hen at vi må avlyse festivalen i 2020. Selvfølgelig veldig trist, men likevel en bagatell i den store utfordringen vårt land og resten av verden står ovenfor.

Stor takk til alle som har kjøpt billett, våre artister, alle frivillige og våre gode sponsorer og samarbeidspartnere.  Vi bretter opp ermene, ser fremover og har allerede begynt å jobbe mot festival i 2021.

Denne situasjonen er helt ny for så vi har mye oppryddingsarbeid foran oss. Vi ber derfor om litt tålmodighet så skal vi i neste uke komme med informasjon vedrørende regler og praktiske ting rundt refusjon av billetter. Håper dere klarer å vente til da.

Denne hendelsen er kategorisert som Force Majeure

Jan Engen
FestivallederDear bluesfriends

Nidaros Blues has now ended up in the unlikely situation due to the corona virus having to cancel the festival. Large events with over 500 participants are now forbidden and this will at least be the situation to end of april, but possible much longer. We are very sorry on behalf of audiences, artists, all volunteers and our partners.

We will in a few days give information about ticket refund on www.nidarosblues.no and on our facebooksite.

The situation is to be regarded as Force Majeure that no one can be charged for the incident.

Jan Engen
Festival Manager