Bottleneck John`s Delta Trio

BottleneckJohn bredde

De siste 15-årene har han turnert kontinuerlig i Europa og i USA, og da spesielt i sørstatene som Mississippi, Tennessee og Arkansas med opptredener på klubber og festivaler. Også på den legendariske King Biscuit Bluesfestival i Helena.

Bottleneck John byr på akustisk old time blues, hokum og spirituals med røttene dypt i 1920/30-tallets Missisippi-delta. Musikken er alt fra rå og tempofylt til følelsesladet og tilbakelent. En musikalsk tidsreise med eget materiale og låter fra legender som Robert Johnson, Leadbelly, Son House, Charley Patton, Bukka White og Blind Willie Johnson med flere. Ganske enkelt blues som det låt før. Akustiske instrumenter, stemmer og footstomp.

Bottleneck John og han medmusikanter har også en helt spesiell evne til å formidle gospel og spirituals. Det er så autentisk og troverdig at man kjenner tre-smaken fra kirkebenken i Baptistkirka i baken. Dette kan dere også få oppleve hvis dere tar turen til søndagens Dinner Gospel på Royal Garden Hotel. Selve konserten er gratis og det er mulighet til å kjøpe seg søndagsbuffet. Passer ypperlig før vi skal videre til Vår Fru Kirke og den store avslutningskonserten med Ruthie Foster, Eric Bibb, Staffan Astner og Trondheim Gospelkor.
 
 
www.bottleneckjohn.com

 

 

Superlørdag 27. april - Riis Akustisk Scene

 

billetter button