Booker T. Jones

Booker T. Jones bredde

Booker T. Jones - A Stax Revue and a Journey Thru Soul, Blues, and R&B
Booker T. er innlemmet i Rock & Roll Hall of Fame og Musicians Hall of Fame. Han har mottatt Grammy Lifetime Achievement Award og vunnet ikke mindre enn fire Grammy-priser. Det er en rett og slett en legende som kommer til Nidaros Blues 2019. Festivalens jubileumsgave!

Booker T. Stax Revue er en presentasjon av hans hits som f. eks. Green Onions, Hang ‘Em High, Time is Tight og klassiske Stax-hits som Try A Little Tenderness av Otis Reddding, When Something Is Wrong With My Baby av Sam & Dave og Gee Whiz av Carla Thomas. The Stax Revue fremføres av et 10-manns band med tre hovedvokalister, 3 i blåseseksjonen, Booker T. og hans vanlige rytmeseksjon.

Denne gjengen med soul i blodårene leverer en høyenergisk opplevelse skreddersydd for å ta publikum med på en soulreise gjennom Booker T. sine øyne. Hans personlige anekdoter gir en konserten en helt spesiell dimensjon når musikk og den svarte soulhistorien smelter sammen. Bookers legendariske historie med Stax gjør ham til den perfekte kunstneren for å presentere en slik hyllest. Det kan meget godt hevdes at det var Booker T. Jones som satte standarden for moderne soulmusikk og at han er en av de aller viktigste for soulmusikkens varige popularitet.
 
https://bookert.com

 

Superfredag 26. april - SpareBank 1 Scenen

 

billetter button