Bli frivillig

 

Uten frivillige - ingen festival!

Mange oppgaver skal løses
Arbeidsoppgavene på Nidaros Blues er mange, både før, under og etter festivalen. Festivalen har vokst seg stor de siste årene, og på bakgrunn av dette har vi gjort noen endringer i oppgaver og organisering til årets festival. Bl.a jobber du ca. 10 - 12 timer, fordelt på to til tre skift i dagene før, under eller etter festivalen. Vi sørger selvfølgelig for at alle har en frikveld. Les om endringene her.

Alle våre frivillige får sin t-skjorte, og naturligvis både mat og drikke når de er på jobb for festivalen. Du som står på for å drive hjulene rundt får fri adgang på festivalen når du ikke er på vakt, så fremt det er ledig kapasitet. I tillegg samler vi alle frivillige til fest etter at festivalen er over, vi serverer mat og drikke, og selvsagt konsert i festivalens ånd.

Vi forventer at du møter på de vaktene du er satt opp på. Dersom du blir syk, må du gi beskjed så snart som mulig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tid for oppmøte til dine vakter får du når vaktplanen er klar, ca. 1 måned før festivalstart. I etterkant av dette kan det bli justeringer på vakter pga sykdomsforfall eller endring i behov.

 

Her ser du hvilke oppgaver vi trenger frivillige til:

Transport
Vårt eget transportkorps frakter artister trygt til og fra flyplass og tog, og ellers hvis noen av artistene føler for en sightseeing eller et slag golf. Vi søker deg som er trygg bak rattet, og som ikke er redd for å slå av en prat med artister som aldri har vært i Trondheim før. Hvis du i tillegg har et par engelske gloser på lager er det bare en fordel. Arbeidstid kan være både på dag- og kveldstid.

Servering
Uten mat og drikke duger hverken trivselsverter eller artister. Barnas Blues lørdag formiddag er også stedet for servering til store og små publikummere. Dere holder styr på artistlounge og kantina vår, og sørger for at det alltid er kaffe og nystekte vafler å få når en trivselsvert trenger en pust i bakken.

Vertskap og sikkerhet
Det skal være trygt å være publikum på Nidaros Blues. En av mange forebyggende sikkerhetsoppgaver er å påse at det ikke er overfylt ved våre fire festivalscener, både for brannsikkerhet og trivselens skyld. Med et fullsolgt festivalhotell må vi selvsagt sikre at alle rømningsveier er tilgjengelig, plutselig har noen satt en stabel med stoler foran nødutgangen. Skulle det oppstå en rømningssituasjon, er det våre trivselsverter som sørger for at publikum kommer seg trygt ut fra hotellet. Ellers er vi serviceinnstilte og hjelper publikum som har problemer eller spørsmål gjennom kvelden.
Arbeidet vil foregå i samarbeid med vårt sikkerhetsselskap, som både briefer deg før du går på vakt, men også er jevnlig innom og forsikrer seg om at du har det bra på post.

Sekretariat
Her kommer det fort spørsmål fra artister, trivselsverter og andre som måtte lure på noe. Her henger vaktlista, og herfra koordineres alle transportoppdrag. Frivillige melder også sin ankomst i sekretariatet, så du kan trygt si at sekretariatet har oversikt over det meste på Nidaros Blues. I sekretariatet kan du jobbe både på dag- og/eller kveldstid.

Artistvert
Artistvertene har ansvar for å følge opp artistene når de ankommer Nidaros Blues, og samtidig ser dem trygt avgårde etter endt spillejobb. Hvis det er noe de trenger eller lurer på underveis er det du som bidrar til å løse det hele.

Salg og billettkontroll
Effektsalget foregår i vår egen bluesshop midt i hjertet av festivalhotellet. Festivalens egen tskjorte er en populær suvenir, og du skal ikke se bort fra at flere av kveldens artister kommer innom shopen for å signere egne cder for salg. 
Når publikum skal inn på festivalen er det også denne gruppa som kontrollerer gyldig billett. Like viktig som å selge effekter og billetter, er at vi informerer og veileder publikum om programmet vårt. Her er du alltid i kontakt med publikum, så dette er gruppa for den blide, serviceorienterte medarbeideren som gjerne leverer ut en programfolder og peker i retning av de ulike scenene på huset. Arbeidstiden vil variere mellom tidlig og sent skift.

Rigg /runner
Vårt rigg &runner-team får sett festivalen fra ulike sider. Du får allsidige arbeidsoppgaver, alt etter hvilke behov som oppstår når du er på vakt. Kanskje du også har lyst til å være med på opprigg og forberedelser før festivalen, eller kanskje ta i et tak når vi pakker sammen på søndag og tankene allerede begynner å gå mot neste års festival?

 

-----------------------------------------

Jobben våre frivillige gjør er helt nødvendig for å løse alle oppgaver som må til for å gjennomføre ei lang festivalhelg. Trivsel og trygghet for publikum og artister er ditt bidrag, og etter festivalen sitter du igjen med musikalske høydepunkter, nye bekjentskaper, og gode minner om en pulserende festival som har satt sitt spor i kultur-Trondheim. Registrer deg nedenfor og bli med som frivillig på Nidaros Blues du også, velkommen i gjengen!

Hvordan melder du deg som frivillig
Registrer deg via knappen nederst på siden.Når våre frivilligkoordinatorer har behandlet din søknad vil du bli kontaktet av oss.

Har du spørsmål ta kontakt med oss på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

frivillig button