Barnas Blues 2018

 

Stor familiefest

Lørdag 21. april kl. 12.30 - 15.00
Royal Garden Hotel - Storsalen 2. etasje

Underholdning og aktiviteter hele dagen:
Humlehaugen DoReMi barnehage, Nora & Ida m/musikere fra Trondheim Musikkpark, Carrera, ansiktsmaling.
Når du blir lei av mutter´n og fatter´n sender du dem ned én etasje så du får være litt i fred. Der er det flere gratiskonserter, så vi skal sørge for at de voksne har litt å kose seg med også.

 

 Toby Lee

TobyLee barnas2

13-årige Toby Lee fra England er i ferd med å legge verden for sine føtter. Han har allerede opptrådt med mange av de store bluesartistene og på noen av de mest sette TV-show. En video på Youtube av Toby på scenen sammen bluesstjerna Ronnie Baker Brooks er nå vist utrolige 80 millioner ganger. Tenk det, en liten pjokk som 4 år gammel fikk en grønn ukulele av sin bestemor er nå 9 år senere blitt stor stjerne. Derfor er det ekstra morsomt at han har takket ja til å spille på Barnas Blues under Nidaros Blues. Vi gleder oss stort og håper du kommer.

 

Jubelblues 

good time charlie2

I barneforestillingen Jubelblues har musikantene i Good Time Charlie funnet frem barnet i seg. De har latt fantasien flyte, spillegleden få fritt utløp og latt humoren råde. Musikken, som både får frem smilet og godfølelsen, strutter av overskudd og eventyrlyst. Tekstene er morsomme, uhøytidelige og til tider små eventyr i seg selv. Det hele er spontant, nært og inkluderende. Stor suksess og topp anmeldelse alle steder de har vært. En strålende forestilling for hele ungeflokken fra 0 til 100 år.