The Navéblues

Bergensband som ikke er redd for å gå nye veier og som har høstet begeistring for sitt unike uttrykk både på scenen og det rent musikalske. Munnspillet er et fremtredende element som skaper den unike sounden og stemningen i de egenproduserte låtene som alle forteller en unik og ofte kompleks historie.

Vokalist og frontfigur Navé, er en engasjert tekstforfatter som lar seg inspirere av alt fra klimasaken, vitenskap og romfartshistorie til politikk, relasjoner og vanskelig kjærlighet. Musikken blir til gjennom et kontinuerlig, dynamisk og kreativt samarbeid hvor alle bidrar med ideer og sine musikalske kvaliteter. Bandet definerer sjangeren som indie-rock-blues. En videreutvikling mot et mer moderne uttrykk, med hensikt å gjøre blues-rock-sjangeren tilgjengelig for et yngre publikum. Bandet har et levende sceneutrykk med mye lidenskap og energi. De kommuniserer med publikum og opplever en stadig voksende fan-skare hjemme og ute.

Bandets indie-rock-blues er ikke den bluesen du kjenner fra før, men den du kommer til å bli kjent med. Her er et band med særpreg og superlativene formelig hagler rundt bandet. Tøft med ungt og nyskapende.

SuperLørdag 25. april | Foraas Hjorten Scene