Roffe Wikström

Pilotstreiken våren 2019 satte en effektiv stopper for Roffe og bandet på deres tur til Trondheim og Nidaros Blues. Både vi og Roffe selv ble fort enige om at vi ikke skulle la oss stoppe av det så han er nå bekreftet for 2020.

Med en 30 år lang karriere som inkluderer 26 album, det 27. på vei og rundt 3500 konserter, er Rolf Wikström Sveriges udiskutable blueskonge. Roffe er svenskenes mest folkekjære bluesartist, men vi i Norge har også trykket ham til vårt bryst. Med sitt intense gitarspill, sin kraftfulle stemme og rett-på-sak svenske tekster, har Wikström hatt et godt grep om sitt norske publikum siden han på tampen av 70 tallet slo gjennom med bandet Roffe Wikströms Hjärtslag.

Roffe Wikström er blues. Han er en av de største i Skandinavia og må oppleves. Liker du Kåre Virud, Freddie King, Albert King, B.B. King eller Otis Rush – ja, da er Roffe Wikström noe for deg. Gled deg til å møte med knallsterke låter som Jävla Måndag, Inte En Spenn i Fickan, Jag Tror Du Juger Nu, Blues Är Allt Jag har og alle de andre kanonlåtene. Det er med skam å melde at Roffe aldri har spilt i Trondheim før, så festivalen og bluesklubben får en liten smekk der, men nå skal det altså skje.

Lørdag 25. april | Lyttekroken i samtale med Øyvind Rønning
SuperLørdag 25. april | SpareBank 1 Scenen