Mike Sanchez & His Band

Denne godbiten av en konsert ble vi snytt for pga. streiken i SAS våren 2019. Derfor er det ekstra god grunn til å glede seg nå når de har lovt å komme tilbake som et revansjesugent fotballag for å spille skjorta av oss.

Norge stiftet for første gang bekjentskap med Mike Sanchez på Molde Jazz på begynnelsen av 90-tallet. Da som bandleder og frontfigur i det utrolig dyktige bandet Big Town Playboys. Han spilte piano så tangentene skvatt, sang som Elvis, sjarmerte publikum i senk og holdt dem i ånde til showet var over.

Mike ble født i London i 1964 av spanske foreldre, og allerede i ung alder spilte han i ulike band sammen med skolekameratene. Det var tydelig hvem som utmerket seg mest i den alderen, og i 1982 frontet han en rockabilly-trio som gitarist/vokalist. Han var med og startet Big Town Playboys i 1984, og bandet ble mektig populært både hjemme i England og i resten av Europa. Parallelt spilte Sanchez mange solokonserter, og han fikk etter hvert mange oppdrag som turnépianist for andre kjente artister. Han hoppet av Big Time Playboys i 1999. I 2001 ble han medlem i Bill Wyman’s Rhythm Kings, og spilte der i mange år.

Mike er en av de sterkeste scenepersonlighetene vi har i Europa, og han er alltid i toppslag. Nå er han klar til å gi publikum på Nidaros Blues en uforglemmelig opplevelse med sitt seksmannsband. Dere vil få en solid dose boogie woogie, blues & 50-talls rock ‘n’ roll. Sanchez er en entertainer i verdensklasse, spør du oss.

SuperLørdag 25. april – GK Scenen Cicignon