Kaz Hawkins

At last. Memories Of Etta James

Kanskje husker du Kaz fra Nidaros Blues 2017 hvor hun bokstavelig talt sprengte lokalet. Alle ville inn og alle ville høre damen med den fantastiske stemmen. Selv tar jeg kritikk for at jeg ikke hadde forutsett dette og plassert henne på hovedscenen, for hun hadde jo tross alt vunnet European Blues-Challenge bare uker før hun kom til Trondheim.

Uansett, Kaz har en stemme som overgår det aller meste du har hørt før. Kombiner det med en helt sjelden utstråling og tilstedeværelse på scenen så får du rett og slett noe helt spesielt. Et levd liv, rusmisbruk og døden nær har satt spor så derfor er det så utrolig godt å se hvordan hun blomstrer nå. Nylig hatt hovedrolle på Dublins West End og altså nå i gang med sin hyllest til Etta James. Kaz og stort band med blåserekke, og korister lager sammen en hyllest til Etta James som jeg er sikker på at Etta selv ville likt og som vi er ganske sikre på at publikummet på Nidaros vil like.

Denne typen konserter er ikke vanlig på Nidaros Blues, men noen ganger er det bare så bra at vi må gjøre unntak. Skal vi tro på rapportene er dette akkurat en slik anledning

SuperFredag 24. april | SpareBank 1 Scenen