Bjørn Berge Electric Band

Etter mange år som soloartist, er Bjørn Berge i gang med nye prosjekter. Denne gangen med et utvidet lydbilde (også live), da han nå tar med seg både trommer og bass ut på veien. Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter, og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen.
Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert, som i trioformatet gir mengder med energi og dynamikk. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere, vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Det blir drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser.

Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige albuminnspillinger, mottatt to spellemannspriser for sine utgivelser og reist omkring i store deler av Europa de siste 12 årene. Han har besøkt et utall av gitar-/jazz-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA.

Med seg har han Odin Staveland, trommeslager/vokalist/multiinstrumentalist. Odin har også egen solokarriere og ga i 2015 ut albumet «Mellom Husene». Bassist Kjetil Ulland er kanskje mest kjent for sitt virke i «Packers» og «Bjellands Ugras», men for mange i musikkbransjen er han også viden kjent som en eminent musikkprodusent/lydtekniker, både ute på veien og i ABC Studio i Etne.

SuperFredag 24. april | Foraas Hjorten Scene